Keepers cursus

Inhoud trainingen 

De keeperscursus bestaat net als de voetbalcursus uit 10 weken. Elke keep(st)er wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat elke keep(st)er op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Elke week wordt er in een thema getraind. Voorbeelden hiervan zijn meevoetballen, 1 VS 1 duels en techniek van het duiken en ballen pakken etc. Heb jij als keep(st)er zelf een thema waar je jezelf in wilt verbeteren, dan horen wij dat natuurlijk graag van je. We willen dat alle keep(st)er veel plezier beleven tijdens de trainingen, want op deze manier zijn wij van mening, dat je ook het meeste/beste kan leren.

Wat ook super leuk is om te weten, is dat we de keeperscursus in samenwerking met de voetbalcursus doen.  Hierdoor hebben we niet 10x alleen maar keeperstraining met de keepers apart, maar gaan we ook (delen van trainingen) samenvoegen. Denk hierbij aan afwerkvormen en partijspellen. Door samen te voegen kunnen wij, keep(st)ers, ons nog beter ontwikkelen. Zo kunnen we samen met alle voetballers en keep(st)ers naar een nog hoger niveau toe! Want keepen blijft toch een vak apart en vaak sta je er toch alleen voor. Zelfvertrouwen als keeper is daarom dan ook een heel belangrijk aspect om zo goed mogelijk te kunnen presteren!

 

Voor wie 

Kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen zich inschrijven voor onze trainingen. 

 

Aantal trainingen 

VoetbalPartner traint drie keer per jaar in modules. Jaarlijks is er een Indoormodule, een voorjaarsmodule en een najaarsmodule.  De voor- en najaarscursus bestaan uit 10 trainingen. De indoorcursus is 8 trainingen.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal trainingen waaruit een cursus bestaat en of het out- of indoor is.
Als voorbeeld: u betaalt voor een outdoorcursus techniektraining €175 euro voor 10 trainingen. Aanschaf kleding is niet verplicht

 

Duur trainingen 

De trainingen duren 75 minuten.