Opleiding Techniek - Basis

Deze voetbalopleiding Moves & Skills (basis) kan op elke locatie gegeven worden waarbij de deelnemende trainer(ster)s en belangstellenden van de club niet hoeven te reizen. Ook niet club-gerelateerde trainer(ster)s zijn welkom. Op deze opleidingsavond zullen de basiselementen van de voetbaltechniek belicht worden door makkelijk uitvoerbare oefenvormen. De opleiding wordt afgestemd op het niveau van elke trainer(ster). Onze praktische leidraad voor elk niveau is baas worden over de bal. Trainen op balvaardigheid en verschillende passeerbewegingen vanuit het oogpunt van de verdediger is essentieel. Hierdoor kan men het verschil maken in de wedstrijd. Welke passeerbeweging past men toe bij een tegenstander naast je, tegenstander komende, tegenstander voor je en tegenstander achter je?


Het programma

De Basis Opleiding voor voetbaltrainers bestaat uit 1 module
waarin de volgende onderwerpen wordt behandeld:


Theorie visie Moves & Skills
Praktijk balvaardigheid
Praktijk oefenvormen techniek
Vragenronde 

– Theorie 20%
– Praktijk 80%
– Studiebelasting 2,5 uur

 

Vorm en kosten

De docent van de VoetbalPartner komt naar uw club / vereniging toe. Geen reistijd/kosten voor uw trainer(ster)s. Wanneer en waar de cursus plaats vindt bepaald de club geheel zelf. In overleg met de VoetbalParner kan men een keuze maken op welke avond en welk tijdstip de opleiding zal plaatsvinden.

Kosten opleiding € 249,00 t/m 20 trainers
Meer dan 20 trainers € 20,00 extra per trainer
Exclusief reiskosten.

 

Wat krijgt men hiervoor:

- Leerboek met oefenstof horende bij de cursus.

- Een certificaat van deelname van de VoetbalPartner

Deze basisopleiding is een mooie opstap voor de opleiding Techniek PRO. Een opleiding van 4 avonden. Het vergt een minimale tijdsinvestering.