Najaarscursus Techniektraining

Inhoud trainingen 

Bij VoetbalPartner staan de techniektrainingen in het teken van het domineren van de diverse 1 tegen 1 duels. Wij willen onze deelnemers helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau. VoetbalPartner traint met een geheel eigen methode die is voortgekomen uit eigen inzicht, de René Meulensteen/Wiel Coerver methode en de KNVB visie. Wij richten ons specifiek op de individuele ontwikkeling met functionele techniektraining voor elke speler op zijn eigen niveau. In onze trainingen zal wekelijks aandacht worden besteed aan verschillende voetbalhandelingen; 

– Balcontrole 

– Coördinatie  

– Snel voetenwerk 

– Passeer- en schijnbewegingen 

– Traptechniek en aanname van de bal 

– Duels 1 tegen 1, 2 tegen 2 en overtalsituaties 

– Eindpartijen in verschillende varianten 

De oefenstof wordt aangepast aan het niveau van de kinderen en de verschillende trainingsgroepen. We delen de kinderen op leeftijd en niveau in. De weerstanden of de methodiek in de oefenstof spelen een belangrijke rol. Deze weerstand en techniektraining kan bestaan uit bijvoorbeeld ruimte, tijd, combinaties etc. Voor de groepen zal de weerstand in techniektraining afhankelijk zijn van het niveau van de groep en de vaardigheden. 

 

Voor wie 

Kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen zich inschrijven voor onze trainingen. 

 

Aantal trainingen 

VoetbalPartner traint drie tot 4 keer per jaar in modules van 4 tot 10 trainingen. Jaarlijks is er een Indoormodule, een voorjaarsmodule en een najaarsmodule. Willekeurig worden er eventueel korte modules toegevoegd waarin de aandacht wordt gelegd op specifieke onderdelen.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal trainingen waaruit een cursus bestaat en of het out- of indoor is.
Als voorbeeld: u betaalt voor een outdoorcursus techniektraining €105 euro voor 10 trainingen en de eerste keer dat u een cursus bij ons volgt komt daar €25 euro bij voor een trainingstenue (shirt, broek en sokken).

 

Duur trainingen 

De trainingen duren 60 minuten.