Voetbal App

Het VP Jeugdplan

Het VP JeugdPlan is een jeugdopleiding van de Onder 8 tot en met de Onder 13 waarin uw trainers elke week 1 of 2 trainingen op hun smartphone ontvangen.

We hebben de Moves & Skills-methode van de VoetbalPartner hierin verwerkt waarbij de visie van de KNVB is meegenomen. De perfecte combinatie voor de ontwikkeling van alle spelers en speelsters in de onderbouw.

 

Leerlijn
Ons Jeugdplan bevat een leerlijn die loopt van de JO8 t/m de JO13. In deze leerlijn komen alle facetten van het voetbalspel aan bod. Van de basistechnieken tot de meer tactische vormen die horen bij de jongste jeugd.

Themagericht
Elke training heeft een duidelijk thema. Alle oefeningen van die training staan in het teken van dat thema. Op die manier kun je gericht aan de ontwikkeling van de jeugdspelers werken.

Aangepast aan leeftijd
Iedere leeftijdscategorie ontvangt haar eigen trainingen, die helemaal is afgestemd op die leeftijdscategorie. Per leeftijdscategorie wordt er gewerkt met verschillende levels.

Variatie
De trainingen in het VP JeugdPlan zijn uitdagend en gevarieerd. Spelers leren het beste en hebben het meeste plezier door steeds in verschillende situaties de voetbalhandelingen te trainen.

 

Betaalbaar
Het VP JeugdPlan is gezien de hoeveelheid inhoud veruit de goedkoopste.
Afhankelijk van het aantal teams en de hoeveelheid trainingen wordt een vast bedrag per training afgesproken. Voor dit bedrag krijgen de trainers gedurende een heel seizoen 1 of 2 trainingen per week op hun smartphone.

De app met clubondersteuning
Goede oefenvormen geven is belangrijk voor het plezier en leereffect van spelers. Daarom bieden wij ook clubondersteuning. Wij kunnen uw trainers opleiden om nog meer uit de oefenvormen te halen. Voor meer informatie zie “Opleiding Techniek Basis" en "Opleiding Techniek Pro”.