Training op maat

Jezelf nóg meer ontwikkelen als speler? Dan is privétraining een goede keuze! Voor ons is ieder kind een talent en daarom gaan wij aan de slag om met het kind zijn/haar talent te ontwikkelen.

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat, we hebben diverse mogelijkheden.

Omdat we 1 op 1 coachen, zal er meer aandacht besteed worden aan het goed uitvoeren van elke beweging. Door de hoge intensiteit van de trainingen, herhaling en persoonlijke aandacht kan er ontzettend veel resultaat geboekt worden op zowel voetbal als mentaal gebied. Tijdens de trainingen kun je werken aan je minder goede kanten maar ook aan je sterke punten.

 

Intakegesprek

Het traject begint met een gesprek, waarbij de wensen en doelen van het kind en ouders in kaart worden gebracht. Tijdens de eerste kennismaking gaan we na een korte introductie het veld op met de deelnemer. Na de eerste individuele training kijken we of er een klik is met de trainer en zetten we in samenspraak met de ouders een traject uit. In overleg gaan we bespreken waarin jij je wilt verbeteren en gaan we voor jou een specifiek programma maken waarin de trainer je zal helpen om je doelen te bereiken.

 

Voor wie?

Een privétraining is voor iedereen. We maken voor elke kind een training op maat. Dus ben je spits, middenvelder of verdediger, voor een ieder is er een geschikte individuele training.

De mogelijkheden

1 speler met een trainer

2 spelers met een trainer

Een training in klein groepsverband, dus met 3 of 4 spelers, is ook een prima alternatief. Uiteraard geldt dit ook als privé training, waarbij de kosten gedeeld worden over de verschillende spelers.

Trainingsmogelijkheden

Tijdens de privétraining werken we aan je persoonlijke doelen. Specifieke (techniek)training afgestemd op jouw behoefte, denk daarbij aan:

- Balgevoel, balcontrole, snel voetenwerk met bal

- Schijnbewegingen en passeren van je tegenstander

- Aannemen, passen en trappen

- Coördinatietraining

- Conditionele training

- Fysieke training

- Omgaan met verlies en tegenslag

 

De kosten

De voetballer krijgt tijdens de privétrainingen een vaste voetbal-techniektrainer. De duur van de trainingen zijn circa zestig minuten per training. Iedere voetballer kan, onafhankelijk van zijn leeftijd en voetbalkwaliteiten, privétrainingen krijgen.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u contact met ons opnemen.